ChangeDAY is opgericht door Jolanda Kluijfhout.

ChangeDAY is door mij opgericht vanuit mijn drijfveer ‘mensen en organisaties te helpen toegevoegde waarde te blijven leveren en optimaal te presteren’. Werken omdat het leuk is, werken als bron van energie en werken als basis voor persoonlijke ontwikkeling en het gevoel succesvol te zijn.

Mijn passie is om organisaties en medewerkers te faciliteren in dit proces. Mijn aanpak is altijd vanuit:

  • positiviteit en kracht
  • verbinding tussen organisatiedoelen en medewerkersperspectief
  • vitaliteit (mentaal, fysiek en zingeving)
  • verantwoordelijkheid krijgen en nemen voor eigen succes en plezier.
  • en is actiegericht, leerzaam én leuk!

ChangeDay helpt je met het verbeteren van de ‘vitaliteit, motivatie en prestaties van mensen en teams in veranderende organisaties’. Met als doel menselijk kapitaal optimaal te benutten en organisaties te verbeteren van binnen uit.

In deze tijd waarin organisatieverandering een continu proces lijkt te zijn, is het belangrijk om medewerkers in hun kracht te houden en hun kwaliteiten en talenten in lijn met de organisatieverandering te brengen. Dit levert een hoge mate van betrokkenheid en verbinding met henzelf, collega’s en organisatiedoelstellingen op. Wanneer individuen groeien en de eigen talenten kunnen verzilveren, verbeteren organisaties van binnen uit. Vitaliteit, motivatie en organisatieverbetering is niet meer een zorg van managers, het krijgt bedding in alle lagen van de organisatie.

Mijn voldoening vloeit voort uit het behalen van mooie resultaten die aansluiten bij de klantvraag. Als ik met mijn kennis, ervaring en enthousiasme mensen meer in hun kracht kan zetten, wordt ik daar heel blij van. Mijn passie is mensen en organisaties in beweging te helpen naar een gewenste situatie. Waarbij zij beide betere, zichtbare en zinvolle bijdrages kunnen leveren.

Werkplezier is hierbij mijns inziens cruciaal. Het activeert het ondernemende vermogen van mensen. Mensen die met veel plezier werken, communiceren positief met collega’s en klanten, zorgen voor een goede werksfeer, zijn productief en creatief, willen zich blijven ontwikkelen en zijn minder vaak ziek. Ook staan ze meer open voor verandering. Daarom is werkplezier de basis voor organisaties die zich willen ontwikkelen.

ChangeDAY biedt ondersteuning bij het bereiken van ‘vitale, veerkrachtige en gelukkige mensen in veranderende organisaties!’

 

Mensen en organisaties helpen toegevoegde waarde te leveren en optimaal te presteren, daar wil je toch geen dag langer mee wachten?

Today it’s ChangeDAY!

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou of de organisatie kan betekenen?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een vraag!